VIDEO/DOVADA că exodul refugiaților spre Europa este bine ORGANIZAT. Iată ce GHID au la îndemână

VIDEO/DOVADA că exodul refugiaților spre Europa este bine ORGANIZAT. Iată ce GHID au la îndemână

Valurile de refugiati care asalteaza Europa sunt bine organizate, iar dovada o reprezinta un ghid gasit de jurnalistii de la Sky News. „Iata ce am gasit, este chiar foarte interesant”, arata la camera jurnalistul de la Sky News, citat de Aktual24.ro . Este vorba de un ghid, pierdut de unul dintre refugiati, in care sunt trecute rutele, centrele de primire a imigrantilor si o multime de contacte si numere de telefon utile. 

Modul organizat in care vin sutele de mii de imigranti in Eurpa a fost remarcat si de fostul sef al Marelui Stat Major, generalul Constantin Degeratu.

„Greu de imaginat  de ce soldatii americani ar trebui sa moara pentru libertatea Siriei , iar jumatate de milion de barbati buni de lupta ar trebui sa astepte sa fie eliberati de soldati americani sau romani sau britanici. E de neinteles lucrul asta. Identitatea socio-politica a unei natiuni, a unei comunitati, necesita clar o atitudine de pastrare a ei, adica o lupta pentru ea. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie eliberata Siria de ‘Statul Islamic’ de catre americani, iar acesti barbati sirieni – inteleg refugiul femeilor si copiilor – apti de lupta, bine educati, nu se organizeaza in Turcia, in Romania, in Bulgaria, nu cer arme, nu fac un guvern in exil si nu se duc acasa sa-si elibereze tara. Asta ar fi logica lucrurilor, daca ar fi natural exodul. Nu este natural, este organizat bine, ca o diversiune, pentru a acoperi aceste miscari strategice expansioniste ale Rusiei!”, a declarat generalul, duminica, Constantin Degeratu la Digi24.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…