Real Madrid-Atletico Madrid 1-2. Început dezastruos de sezon pentru galactici. Campioana en-titre se menţine în plasa liderului Barcelona

Real Madrid-Atletico Madrid 1-2. Început dezastruos de sezon pentru galactici. Campioana en-titre se menţine în plasa liderului Barcelona

Real Madrid şi-a propus la începutul acestui sezon câştigarea titlului în Primera, dar acest obiectiv pare să devină greu de atins din moment ce galacticii au un start foarte slab de campionat. În etapa a treia din Primera Division, Real a primit vizita campioanei en-titre, Atletico, echipă care a jucat dezinvolt pe "Bernabeu" şi s-a impus la capăul unui meci cu un ritm excelent.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10, când Tiago a marcat cu o lovitură de cap, la colţul scurt, din interiorul careului mic. După primirea golului, Realul s-a aruncat în atac, iar insistenţa gazdelor a dat roade în minutul 25, când arbitrul a dictat penalty pentru Real la un fault comis asupra lui Ronaldo. Acelaşi Ronaldo a marcat de la punctul cu var, stabilind şi scorul pauzei.

În repriza secundă, galacticii au încercat să împingă jocul spre poarta lui Atletico, dar s-au lovit de reduta lui Simeone. Oaspeţii s-au apărat cu mult calm şi au replicat pe contraatac. Golul victoriei a venit în minutul 77, când Arda Turan l-a executat pe Casillas cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului. Pe final de meci tot oaspeţii au fost la timonă, ratând ocazia de a se desprinde prin Griezmann.

S-a terminat 2-1 pentru Atletico, echipă care face 7 puncte din trei partide şi se apropie la două lungimi de liderul Barcelona, care are punctaj maxim, după ce a câştigat partida jucată acasă cu Athletic Bilbao, scor 2-0. De partea cealaltă, Real Madrid are doar 3 puncte după trei etape şi ocupă o poziţie ruşinoasă în clasament (12) raportat la pretenţiile unui club care a câştigat sezonul trecut Liga Campionilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...