Adrian Ungur: Simona Halep are toate șansele să ajungă numărul unu

Tenismanul Adrian Ungur a declarat, vineri, după prima victorie în meciul de Cupa Davis împotriva Israelului, că, deși nu a fost prezentă în tribune să îl susțină la Sibiu, Simona Halep este "foarte respectată în circuit, o știe toată lumea" și "are toate șansele să ajungă numărul unu în lume".

"Este numărul trei în lume, are toate șansele să ajungă numărul unu în lume. E foarte respectată în circuit, o știe toată lumea și mă bucur pentru ea", a spus Ungur despre Halep.

Deși nu a avut tribunele pline, Ungur s-a bucurat de o susținere caldă din partea publicului prezent la meciul său cu israelianul Botzer.

"Până acum, toată lumea era și este cu fotbalul la noi în țară. Fotbalul e pe primul loc. Acum, cu Simona, a ajuns și tenisul să fie un sport destul de urmărit la noi în țară", a spus Ungur.

Adrian Ungur a fost susținut de Ilie Năstase, Ion Țiriac Junior, Bogdan Stelea, Ilie Balaci, Viorel Hizo și Rică Răducanu. Printre cei care l-au aplaudat în tribune s-a numărat și soția președintelui, Carmen Iohannis, dar și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton.

Simona Halep și președintele Klaus Iohannis au fost invitați să susțină echipa României, în confruntarea cu din Cupa Davis, cu Israelul, din Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Echipa României conduce formația Israelului cu 1-0, după ce tenismanul Adrian Ungur l-a învins pe israelianul Bar Tzuf Botzer cu 7-5, 6-3, 6-0, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul meci de simplu al întâlnirii din primul tur al Cupei Davis.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…