Adrian Ungur: Simona Halep are toate șansele să ajungă numărul unu

Adrian Ungur: Simona Halep are toate șansele să ajungă numărul unu

Tenismanul Adrian Ungur a declarat, vineri, după prima victorie în meciul de Cupa Davis împotriva Israelului, că, deși nu a fost prezentă în tribune să îl susțină la Sibiu, Simona Halep este "foarte respectată în circuit, o știe toată lumea" și "are toate șansele să ajungă numărul unu în lume".

"Este numărul trei în lume, are toate șansele să ajungă numărul unu în lume. E foarte respectată în circuit, o știe toată lumea și mă bucur pentru ea", a spus Ungur despre Halep.

Deși nu a avut tribunele pline, Ungur s-a bucurat de o susținere caldă din partea publicului prezent la meciul său cu israelianul Botzer.

"Până acum, toată lumea era și este cu fotbalul la noi în țară. Fotbalul e pe primul loc. Acum, cu Simona, a ajuns și tenisul să fie un sport destul de urmărit la noi în țară", a spus Ungur.

Adrian Ungur a fost susținut de Ilie Năstase, Ion Țiriac Junior, Bogdan Stelea, Ilie Balaci, Viorel Hizo și Rică Răducanu. Printre cei care l-au aplaudat în tribune s-a numărat și soția președintelui, Carmen Iohannis, dar și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton.

Simona Halep și președintele Klaus Iohannis au fost invitați să susțină echipa României, în confruntarea cu din Cupa Davis, cu Israelul, din Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Echipa României conduce formația Israelului cu 1-0, după ce tenismanul Adrian Ungur l-a învins pe israelianul Bar Tzuf Botzer cu 7-5, 6-3, 6-0, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul meci de simplu al întâlnirii din primul tur al Cupei Davis.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri