Ana Ivanovic și Elena Svitolina, în sferturile de finală la Roland Garros

Ana Ivanovic și Elena Svitolina, în sferturile de finală la Roland Garros

Jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, cap de serie numărul 7 la Internaționalele Franței, s-a calificat în sferturile de finală ale acestei competiții, dotată cu premii totale în valoare de 26.928.600 euro, învingând-o în trei seturi, 7-5, 3-6, 6-1, într-o partidă disputată duminică la Roland Garros.

Meciul a fost întrerupt în primul set, din cauza ploii, la scorul de 3-2 în favoarea reprezentantei Serbiei, care a fost încurajată din tribune de prietenul său, fotbalistul german Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen).

Ana Ivanovic (27 ani) a câștigat turneul de la Roland Garros în urmă cu șapte ani, după o victorie în finală împotriva unei alte rusoaice, Dinara Safina (6-4, 6-3). Acesta este, de altfel, singurul titlu de Mare Șlem din cariera fostului lider al clasamentului WTA, care a disputat în 2007 o altă finală la Internaționalele Franței, pierdută însă în fața belgiencei Justine Henin.

Jucătoarea sârbă o va avea ca adversară în sferturile de finală pe ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 19, învingătoare la rândul ei, cu 6-2, 7-6 (11/9), în fața franțuzoaicei Alize Cornet (nr.29). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...