Anghel Iordănescu: "Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă cu Gică Popescu, aş fi candidat eu la preşedinţia FRF"

Anghel Iordănescu: "Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă cu Gică Popescu, aş fi candidat eu la preşedinţia FRF"

"Înseamnă că Iordănescu nu mă cunoaşte foarte bine, dacă credea că eu o să vin la FRF", a răbufnit Hagi, după care a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a FRF. 

"E adevărat că l-am invitat să vină la Federaţie, în nenumărate rânduri. Personal, cred în proiectul lui, se poate adapta la specificul fotbalului românesc. Pe Hagi il cunosc foarte bine, iar Viitorul este printre cele mai bune proiecte pe care le-am citit. De asta am considerat că trebuie să insist să vină la Federaţiei. Şi el, ca şi alţii, are în continuare obligaţia să ajute fotbalul românesc, indiferent de necazurile prin care trece, el sau apropiaţii lui.

Cu siguranţă aş fi candidat eu la preşedinţia FRF dacă Popescu nu ar fi făcut-o. Nu am candidat pentru a nu fi în cursă cu Dumitrescu, Prodan, Hagi, Stelea şi Popescu.

Este adevărat că Hagi a făcut parte din echipa lui Popescu, şi eu l-am susţinut pe Popescu. Dacă ar fi candidat şi nu reuşea să câştige alegerile, plecam şi eu. Am rămas la FRF nu pentru Burleanu, ci pentru că am convingerea că pot să mai ajut fotbalul românesc", a spus Anghel Iordănescu la Dolce Sport.

Fostul antrenor al echipei naţionale are un salariu de peste 8000 de euro la FRF. 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”