Anghel Iordănescu: "Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă cu Gică Popescu, aş fi candidat eu la preşedinţia FRF"

Anghel Iordănescu: "Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă cu Gică Popescu, aş fi candidat eu la preşedinţia FRF"

"Înseamnă că Iordănescu nu mă cunoaşte foarte bine, dacă credea că eu o să vin la FRF", a răbufnit Hagi, după care a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a FRF.

"E adevărat că l-am invitat să vină la Federaţie, în nenumărate rânduri. Personal, cred în proiectul lui, se poate adapta la specificul fotbalului românesc. Pe Hagi il cunosc foarte bine, iar Viitorul este printre cele mai bune proiecte pe care le-am citit. De asta am considerat că trebuie să insist să vină la Federaţiei. Şi el, ca şi alţii, are în continuare obligaţia să ajute fotbalul românesc, indiferent de necazurile prin care trece, el sau apropiaţii lui.

Cu siguranţă aş fi candidat eu la preşedinţia FRF dacă Popescu nu ar fi făcut-o. Nu am candidat pentru a nu fi în cursă cu Dumitrescu, Prodan, Hagi, Stelea şi Popescu.

Este adevărat că Hagi a făcut parte din echipa lui Popescu, şi eu l-am susţinut pe Popescu. Dacă ar fi candidat şi nu reuşea să câştige alegerile, plecam şi eu. Am rămas la FRF nu pentru Burleanu, ci pentru că am convingerea că pot să mai ajut fotbalul românesc", a spus Anghel Iordănescu la Dolce Sport.

Fostul antrenor al echipei naţionale are un salariu de peste 8000 de euro la FRF.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...