Antrenorul echipei Steaua, după victoria din meciul cu FC Viitorul: Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că am avut oportunităţi de a câştiga mai clar

Antrenorul echipei Steaua, după victoria din meciul cu FC Viitorul: Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că am avut oportunităţi de a câştiga mai clar

Tehnicianul formaţiei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat sâmbătă seară, după victoria din partida cu FC Viitorul, scor 1-0, că echipa bucureşteană şi-a făcut meciul greu, deoarece nu a concretizat ocaziile pe care le-a avut.

Constantin Gâlcă (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că am avut oportunităţi de a câştiga mai clar. A fost o victorie de moral, după încărcătura psihică care a fost la Sofia este normal ca jucătorii să nu aibă aceeaşi concentrare", a spus Gâlcă la postul Look tv, adăugând că speră ca la Steaua să vină un atacant.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

Golul a fost marcat de Iancu, în minutul 52, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu pentru un fault comis de Ţîru în careu. Viitorul a rămas în minutul 51 în inferioritate numerică, Ţîru fiind eliminat.

În minutul 86, de la FC Viitorul a fost eliminat şi portarul Buzbuchi, pentru un fault la Grădinaru. Deoarece până în momentul eliminării lui Buzbuchi tehnicianul Bogdan Vintilă făcuse toate schimbările, în poarta gazdelor a intrat Daminuţă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...