Box: Românul Jo Jo Dan se declară pregătit pentru meciul cu Kevin Bizier

Box: Românul Jo Jo Dan se declară pregătit pentru meciul cu Kevin Bizier

Boxerul român Jo Jo Dan a declarat, miercuri, într-o conferință de presă la Quebec, că este pregătit pentru meciul cu canadianul Kevin Bizier, care va avea loc, vineri, într-o gală profesionistă la Pepsi Colisee din Quebec, meci care va stabili adversarul campionului mondial IBF la categoria welter, Kell Brook.

''Sunt mai bine pregătit decât am fost pentru primul meci'', a afirmat în presa canadiană Jo Jo Dan, care l-a învins pe Bizier în noiembrie 2013, la puncte. ''Sunt în formă mai bună, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Mă aștept să fie un meci mare și voi avea o prestație pe măsură pentru a câștiga'', a adăugat pugilistul pe numele său real Ionuț Dan Ion.

''Depinde de el (Bizier, n. red.) dacă acest meci va fi un război. Dacă va vrea să ne bubuim, o vom face. Dacă va vrea să boxăm, vom boxa. Totul depinde de strategia lui, eu sunt capabil să mă adaptez la orice'', a mai spus românul.

Jo Jo Dan (33 de victorii la profesioniști — 18 prin KO, două înfrângeri) a precizat că nu poate prevedea când sau cum se va încheia meciul programat pe durata a 12 reprize până nu va începe: ''Sunt pregătit pentru meciul de vineri. Abia aștept să intru în ring și să demonstrez că pot câștiga din nou. Sunt nerăbdător să fac o impresie bună fanilor din Statele Unite''.

Jo Jo Dan i-a produs lui Bizier singura înfrângere din cariera profesionistă, care mai cuprinde 23 de victorii (16 prin KO).

''A fost cel mai bun cantonament al meu de când am trecut la profesioniști. Mă bucur că am ajuns aici și simt că am făcut tot ce trebuie pentru a a ieși din ring victorios'', a afirmat la rândul său Bizier.

Canadianul a explicat și eșecul din primul meci cu Jo Jo Dan: ''Ce ne-a omorât în primul meci a fost ținerea constantă a lui Jo Jo Dan. De fiecare dată când făceam ceva bun el se ținea de mine, iar apoi răspundea cu lovituri murdare care îl făceau să arate bine. Chiar și dacă aveam lovituri clare, el puncta prin lovituri murdare, în urma unor țineri. Aceasta a fost marea problemă și vom lua măsuri pentru ca arbitrul să nu mai permită acest lucru''.

Bizier s-a declarat și el pregătit pentru meci: ''Sunt gata pentru orice, sunt gata de război. Am fost pregătit încă de la ultimul meci. Cu orice va veni, eu voi fi cu un pas înainte. Voi câștiga, vă promit, iar dacă va veni și KO-ul, cu atât mai bine''.

Principalul eveniment al galei va fi meciul dintre campionul mondial WBC la semigrea, Adonis 'Superman' Stevenson, și rusul Dmitri 'The Hunter' Suhoțki, meci de 12 reprize.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga