Bulgarii sunt siguri că vor elimina Steaua şi le promit propriilor fani: „Putem să dăm chiar trei goluri, vom juca altceva!“

Bulgarii sunt siguri că vor elimina Steaua şi le promit propriilor fani: „Putem să dăm chiar trei goluri, vom juca altceva!“

Deşi la Bucureşti nu au arătat mai nimic, fiind dominaţi de Steaua aproape la toate capitolele, bulgarii de la Ludogoreţ sunt siguri că vor elimina campioana României din competiţie. Echipa de la sud de Dunăre promite că va evolua altfel decât a făcut-o pe "Arena Naţională" şi că va marca multe goluri în poarta Stelei în meciul de miercuri, care se va disputa la Sofia, de la ora 21.45, în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

"Echipa este gata de joc, am avut suficient timp pentru a pregăti acest meci. Există o anumită tensiune, dar este de aşa natură încât jucătorii sunt mai montaţi. Este din cauză că echipa noastră este la un pas de calificarea în Champions League, o competiţie în care nu am ajuns niciodată. Dar sunt convins că jucătorii vor juca aşa cum trebuie să o facă. Va fi un meci diferit decât cel de la Bucureşti. Vom juca altceva. La rezultatul de acum suntem eliminaţi, deci trebuie să jucăm pe atac, pentru a înscrie, dar în acelaşi timp nu trebuie să primim gol. Noi mereu jucăm la victorie şi aşa vom face şi miercuri. Da, am exersat şi loviturile de la 11 metri", a precizat într-o conferinţă de presă antrenorul lui Ludogoreţ, Dermendzhiev, care a lăudat câţiva jucători ai Stelei.

„Steaua are jucători foarte buni. Sunt sigur că cel care-l va înlocui pe Chipciu va fi un jucător cel puţin la fel de bun. Nu luăm măsuri speciale pentru nimeni, nici măcar pentru Sânmărtean, deşi este un fotbalist senzaţional. Nu este un meci oarecare. Steaua a fost o echipă foarte bună", a mai spus tehnicianul bulgar.

Svetoslav Dyakov, jucător al lui Ludogoreţ: Avem posibilitatea de a marca trei goluri. Planul nostru este să facem un meci bun şi să învingem Steaua.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...