Campionul mondial la ciocan, polonezul Fajdek, și-a plătit cursa de taxi cu medalia sa de aur

Campionul mondial la ciocan, polonezul Fajdek, și-a plătit cursa de taxi cu medalia sa de aur

Atletul polonez Pawel Fajdek, care și-a apărat titlul mondial la aruncarea ciocanului la Mondialele 2015 de la Beijing, a sărbătorit din plin succesul său și în starea sa euforică a plătit cu medalia de aur o cursă cu taxiul, dar distincția i-a fost recuperată mai târziu de poliție.

Conform unui site de știri chinez (Tencent), Fajdek, 26 ani, a petrecut din plin la fiesta organizată pentru victoria sa la un restaurant din Beijing, iar după ce a revenit la hotel, a considerat cel mai nimerit să plătească cursa de taxi chiar cu medalia de aur, primită cu câteva ore înainte.

Mai târziu, la hotel, Fajdek a cerut ajutorul poliției chineze, care l-a identificat pe taximetrist și i-a recuperat medalia. Polonezul a susținut însă că a pierdut medalia în taxi, în timp ce șoferul a insistat că medalia a fost plata pentru cursa sa. Fajdek a câștigat titlul mondial cu o aruncare de 80,88 m.

Fajdek a câștigat medalia de aur la ciocan și la Mondialele de la Moscova, în 2013, în timp ce la Europenele 2014 de la Zurich a obținut argintul. La JO 2012 a fost ultimul în finală după ce a ratat cele trei aruncări. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Câh...

4 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

5 VIDEO Erdogan e bolnav? / Sunt suspiciuni că ar avea o boală incurabilă