Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor

Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o "răzbunare dulce" după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă "fulgerul nu a putut lovi de două ori".

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN.com . "La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0", menţionează sursa citată.

"Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agenţia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998", adaugă AFP.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /