Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general

Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general

FC Rapid are începând de marţi o nouă conducere, Dragoş Frăţilă este administrator special, în timp ce Claudiu Popa ocupă funcţia de director general, a declarat, pentru MEDIAFAX, administratorul judiciar Cristina Andronache.

Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Începând de astăzi, clubul are o nouă echipă managerială. Dragoş Frăţilă este administrator special, iar Claudiu Popa va ocupa funcţia de director general. Este un nou început pentru Rapid, fiecare dintre noi vom pune umărul pentru a ajuta acest club", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Cristina Andronache.

Dragoş Frăţilă are studii de marketing şi a fost angajat în ultima perioadă în cadrul departamentului de recuperări creanţe al Marfin Bank.

Claudiu Popa a ocupat funcţia de preşedinte al departamentului competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal până la câştigarea alegerilor pentru preşedinţia LPF de către Gino Iorgulescu. În trecut, el a mai activat ca observator LPF şi preşedinte al Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Nicolae Manea va ocupa în continuare funcţia de preşedinte al clubului Rapid.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...