Cristian Săpunaru: Echipele României și Irlandei de Nord au 50-50% șanse de victorie

Cristian Săpunaru: Echipele României și Irlandei de Nord au 50-50% șanse de victorie

Fundașul Cristian Săpunaru a declarat luni că echipele Irlandei de Nord și României au șanse egale de victorie, în meciul programat sâmbătă în grupa F preliminară a EURO 2016.

''Echipele României și Irlandei de Nord au 50-50 la sută șanse de victorie. Cu toate că jucăm la ei acasă, sper ca la finalul meciului să ieșim învingători de pe teren și să ne apropiem de calificare. Irlanda de Nord are o echipă bună, jucăm la ei acasă, au un stil de joc diferit de al nostru. Este un meci important'', a arătat Cristian Săpunaru, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la baza sportivă de la Mogoșoaia.

În continuare, Cristian Săpunaru a spus: ''Sunt fericit că m-am întors la echipa națională de fotbal a României. Echipa națională nu se refuză. Am avut o problemă medicală. Sunt fericit că sunt aici și vreau să obținem victoria sâmbătă''.

Întrebat despre contractul său, atacantul Florin Andone, care a evoluat la Cordoba, a declarat la conferința de presă: ''Pentru moment nu mă gândesc la niciun contract. Acum, mă gândesc doar la jocul pe care îl are echipa națională de fotbal a României cu formația Irlandei de Nord. Avem de disputat un meci foarte important. În continuare, vom vedea ce se va întâmpla''.

Portarul Ciprian Tătărușanu a precizat: ''Nu am jucat la echipa mea de club, pentru faptul că nu am fost recuperat total. Era normal ca antrenorul nostru să aleagă dintre doi portari de valori egale, pe cel care se simțea mai bine din punct de vedere fizic. Acum, din punct de vedere medical sunt foarte bine, medicul a spus că sunt sănătos. Rămâne să vedem doar dacă antrenorul va apela la serviciile mele în jocul de sâmbătă cu formația Irlandei de Nord''.

Alexandru Chipciu a opinat că România este superioară Irlandei de Nord: ''Am venit din scurta noastră vacanță cu forțe proaspete. Nu am avut timp să pierd prea multe antrenamente. Sper să fie un an bun pentru noi. La București, echipa Irlandei de Nord a avut o evoluție modestă. A trecut doar de câteva ori terenul. Dar, trebuie să ne gândim bine că la acel joc au lipsit mulți fotbaliști importanți din echipa lor. Majoritatea jucătorilor lor sunt din Premier League și cred că vom avea un meci greu la Belfast. Acum, o să ne fie mai greu. Cred că din punct de vedere valoric, echipa noastră este superioară formației din Irlanda de Nord, dar ei sunt puternici acasă''.

Meciul dintre naționalele Irlandei de Nord și României va avea loc pe 13 iunie, la Belfast, pe stadionul Windsor Park, în preliminariile EURO 2016. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina