Criza face ravagii în Liga 1 înainte de startul sezonului. Jucătorii lui FC Braşov sunt în grevă din cauza restanţelor

Criza face ravagii în Liga 1 înainte de startul sezonului. Jucătorii lui FC Braşov sunt în grevă din cauza restanţelor

Nici n-a început bine sezonul şi problemele financiare au şi apărut în Liga I. Cu un singur salariu încasat în acest an, cel de ianuarie, jucătorii lui Cornel Ţălnar au declanşat greva şi au refuzat să intre în cantonament pentru meciul de vineri cu Astra (ora 21.00, Look TV) din Cupa Ligii.

Fotbaliştii lui Ţălnar au anunţat că nu vor mai efectua niciun antrenament şi se vor prezenta direct la partida cu deţinătoarea Cupei şi Supercupei României. 

"Sper din tot sufletul să se rezolve problemele cu banii, pentru că nu pot altfel să mai garantez pentru niciun jucător. Nu o să mai pot controla echipa şi mi-ar fi foarte greu să le mai cer ceva şi să se mai implice sută la sută la antrenamente. Nu am cum să mă impun în condiţiile în care toată lumea aşteaptă restanţele. Avem însă speranţe şi aşteptăm să se rezolve şi acest aspect, iar lucrurile să intre în normal”, a precizat Ţălnar într-o conferinţă de presă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante