Cupa Davis: România, condusă de Slovacia cu 3-1 și ratează șansa la barajul pentru Grupa Mondială

Cupa Davis: România, condusă de Slovacia cu 3-1 și ratează șansa la barajul pentru Grupa Mondială

Echipa Slovaciei conduce România cu 3-1, după primul meci de simplu de duminică, în întâlnirea de Cupa Davis care are loc pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, în urma victoriei lui Martin Klizan (38 ATP) în fața lui Marius Copil, cu 7-6, 6-3, 6-3, ratând șansa de a disputa barajul pentru Grupa Mondială. În ultimul meci de simplu de duminică, Adrian Ungur îl va întâlni pe Norbert Gombos.

Vineri, în primele meciuri de simplu, Marius Copil s-a impus în patru seturi, 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), în fața lui Norbert Gombos, în timp ce Adrian Ungur (199 ATP) a pierdut în fața slovacului Martin Klizan (38 ATP) în trei seturi, 6-4, 6-2, 6-0.

În partida de dublu, desfășurată sâmbătă, perechea Andrej Martin/Igor Zelenay s-a impus în fața cuplului Horia Tecău/Florin Mergea în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-3.

Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Slovacia va disputa barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce învinsa va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană.  AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...