Dănciulescu: Acest rezultat este o umilinţă, mi-e şi ruşine să spun scorul final

Dănciulescu: Acest rezultat este o umilinţă, mi-e şi ruşine să spun scorul final

Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 1-6, că acest rezultat este o umilinţă pentru ceea ce înseamnă formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi să îşi asumă în totalitate vina.

"Am fost depăşiţi la toate capitolele. E numai şi numai vina mea, eu am fost aproape de echipă, eu am pregătit echipa. Acum nu mai avem nimic de spus, de făcut, decât să ne pregătim pentru meciul cu Universitatea Cluj din Cupa Ligii. E o umilinţă pentru ceea ce înseamnă Dinamo, un eşec usturător, dar trebuie să trecem peste acest eşec. Jucătorii nu au nicio vină, vina este în totalitate a mea. Maniera cum am pierdut această partidă, asta e mai dureroasă pentru mine. Îmi pare sincer rău, îmi cer scuze pentru acest eşec. Atât s-a putut în această zi. Eram destul de încrezător, mai ales că veneam după două partide destul de bune. Nu credeam că poates iasă chiar aşa de urât pentru noi. Mi-e şi ruşine să spun scorul final. Însă adevăratele caractere în momentele grele se văd. Am încredere în băieţi că sâmbătă vor fi alţii", a spus Dănciulescu la postul Look TV.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, disputat chiar în ziua în care tehnicianul dinamovist Ionel Dănciulescu a împlinit 38 de ani.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu '16, Takayuki '20, De Amorim '30, Oros '36, Alibec '69 şi Ben Youssef '73 (penalti). Pentru Dinamo a înscris Bilinski '70.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...