Daniela Stanciu, locul 8 în finală la săritura în înălţime

Daniela Stanciu, locul 8 în finală la săritura în înălţime

Sportiva Daniela Stanciu s-a clasat, duminică, pe locul 8 în finala probei de săritură în înălţime, la Campionatele Europene de atletism de la Zurich.

Daniela Stanciu, locul 8 în finală la săritura în înălţime (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Daniela Stanciu a reuşit sărituri care au măsurat 1,85 metri, 1,90, 1,94 metri în prima parte a finalei, după care a ratat toate cele trei încercări la 1,97 metri în finala de 8, clasându-se astfel pe poziţia a opta. Medalia de aur a fost câştigată de Ruth Beitia (Spania, 2,01 metri), iar pe podium au mai urcat Maria Kuchina (Rusia, 1,99 metri) şi Ana Simici (Croaţia, 1,99 metri).

Daniela Stanciu, care a reuşit prin săritura de 1,94 metri cea mai bună performanţă a carierei, a fost ultima reprezentantă a României la CE de la Zurich, care se încheie duminică.

Tot duminică, Marius Ionescu a abandonat la jumătatea probei de maraton, când ocupa locul 25, iar Cristina Casandra a încheiat pe locul 12 la 3.000 de metri obstacole.

La CE de la Zurich, delegaţia tricoloră a mai obţinut trei clasări pe locul 7, prin Alina Rotaru la săritura în lungime, respectiv Cătălin Cîmpeanu, la 100 de metri şi Bianca Perie, la aruncarea ciocanului, dar şi o clasare pe locul 5, prin Marian Oprea la triplusalt.

De asemenea, Mihai Donisan s-a clasat pe locul 11 la săritura în înălţime, Bianca Răzor pe locul 6 la 400 de metri, Marius Cocioran pe locul 23 la 50 de kilometri marş, Mirela Lavric pe poziţia a 8-a la 800 de metri, iar Cristina Sandu pe locul 12 la triplusalt.

Delegaţia României la CE de la Zurich a inclus 24 de sportivi (10 băieţi şi 14 fete), obiectivul fiind de câştigare a două medalii şi 2-3 calificări în finale.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

2 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România

3 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

4 Așa o fi?

5 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …