Declaraţia lui Guardiola în urma decesului lui Vilanova: „Tristeţea pe care o simt va rămâne în mine toată viaţa”

Declaraţia lui Guardiola în urma decesului lui Vilanova: „Tristeţea pe care o simt va rămâne în mine toată viaţa”

„Tristeţea pe care o simt va rămâne în mine toată viaţa. Am trăit multe împreună, am pierdut împreună, am învins împreună...Este o situaţie foarte grea", a spus Guardiola.

De asemenea, tot lotul catalanilor pe care în trecut i-a antrenat, în frunte cu preşedintele Bartolomeu şi antrenorul Gerardo Martino, a mers sâmbătă dimineaţă la stadionul „Nou Camp”, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al lui Vilanova, pentru a-i aduce acestuia un omagiu. Xavi Hernandez şi Andres Iniesta au plâns în faţa sicriului, în vreme ce portarul Victor Valdes, operat la genunchi şi indisponibil timp de şase luni, a venit în cârje la stadion.

Tito Vilanova a decis să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă, boală care a dus în final moartea tehnicianului spaniol, acesta încetând din viaţă vineri, la o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Fostul antrenor al Barcelonei a fost internat vinerea trecută în spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seară a fost operat, intervenţie după care starea sa s-a deteriorat rapid.

Anterior, Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

Totodată, antrenorul spaniol a suferit şi în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…