Derby cu răstunări de scor în Anglia: Arsenal-Manchester City 2-2. Chiricheş, titular la Tottenham. Diego Costa, cu o "triplă", a făcut-o pe Chelsea lider

Derby cu răstunări de scor în Anglia: Arsenal-Manchester City 2-2. Chiricheş, titular la Tottenham. Diego Costa, cu o "triplă", a făcut-o pe Chelsea lider

Meci de zile mari în etapa a 4-a din Premier League, între Arsenal şi Manchester City. Oaspeţii, campioana en-titre a Angliei, aveau nevoie de victorie pentru a recupera din diferenţa ce o separa de liderul Swansea înaintea acestei etape. Elevii lui Pelegrini au început mai curajos partida şi au deschis scorul în minutul 28 prin Sergio Aguero, care a încris simplu, din careu, stabilind şi scorul pauzei, 1-0 pentru City.

În repriza a doua, gazdele au fost mult mai insistente, reuşind să egaleze prin Wilshere (63). Peste alte 11 minute, Alexis Sanchez a inventat un şut năprasnic din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul Hart. La adăpostul avantajului de un gol, gazdele au căutat să-l conserve, dar au fost pedepsite în minutul 83, când Demichelis s-a înălţat peste apărarea lui Arsenal şi a înscris cu capul pentru 2-2.

Chiar şi după egalare, tot oaspeţii au fost cei care au pus în pericol poarta gazdă, Nasri reuşind chiar să încrie, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. După şapte minute de prelungire, arbitrul a pus capăt întâlnirii încheiate la egalitate, scor 2-2.

În urma acestui rezultat, City a înregistrat primul egal din actuala stagiune a primei ligi engleze, în vreme ce pe Arsenal remiza n-o ajută deloc, rămânând la mijlocul clasamentului.

Chelsea, noul lider din Premier League

Într-un alt meci din etapa a 4-a, Chiricheş a fost titular la Totthenham în deplasarea de la Sunderland, aceasta fiind prima apariţie a românului în actuala ediţie a Premier League. La fel ca derby-ul Arsenal-City, şi meciul Sunderland-Tottenham s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

De asemenea, o altă dispută pentru supremaţie în Anglia a fost Chelsea-Swansea. Oaspeţii, lider ai clasamentului înaintea acestei etape, nu au putut rezista forţei elevilor lui Mourinho şi au cedat cu 2-4. Eroul lui Chelsea a fost Diego Costa, care a reuşit o "triplă", iar ultimul gol al gazdelor a fost înscris de Remy. Graţie acestui succes, Chelsea a urcat pe locul 1 în clasamentul primei ligi engleze.

O surpriză s-a înregistrat în ultimul meci al zilei, Liverpool pierzând acasă confruntarea cu Aston Villa. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Agbonlahor în minutul 9.

Rezultatele etapei a 4-a din Premier League:

Arsenal - Manchester City 2 - 2
Chelsea - Swansea 4 - 2
Crystal Palace - Burnley 0 - 0
Southampton - Newcastle 4 - 0
Stoke - Leicester 0 - 1
Sunderland - Tottenham 2 - 2
West Brom - Everton 0 - 2
Liverpool - Aston Villa 0-1

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”