Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa în 11 iunie la Suceava

Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa în 11 iunie la Suceava

Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa în data de 11 iunie pe Stadionul Municipal din Suceava, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu, care a menţionat că municipalitatea va pune la dispoziţia organizatorilor arena şi va asigura şi măsurile de ordine pentru acest eveniment sportiv.

Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa în 11 iunie la Suceava (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Lungu a declarat într-o conferinţă de presă că preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton, i-a solicitat acceptul pentru organizarea finalei Cupei României la fotbal feminin pe stadionul din Suceava.

Ion Lungu a spus că municipalitatea va pune la dispoziţie stadionul, dar va asigura şi măsurile de ordine pentru această manifestare sportivă.

"Chiar dacă nu avem fotbal feminin la Suceava, prezintă interes să găzduim finala unei astfel de competiţii", a mai declarat Lungu.

Primarul a subliniat că municipiul Suceava are nevoie de un complex sportiv nou, cu un stadion cu 15.000 de locuri şi că în acest an vor fi aprobate studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect, care ar urma să fie promovat pentru finanţare cu fonduri europene în cadrul exerciţiului financiar european 2014-2020.

El a spus că pentru un asemenea complex sportiv costurile se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, iar municipalitatea are terenul necesar pentru realizarea acestei investiţii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...