Fotbal: Adrian Mutu, prezentat oficial de FC Pune City pe Skype

Fostul internațional român Adrian Mutu a fost prezentat oficial, joi, de către echipa indiană de fotbal FC Pune City, prin intermediului canalului video online Skype, în fața a numeroși suporteri, potrivit contului de Twitter al clubului. ''E o nouă experiență pentru mine să mă alături echipei FC Pune City și un privilegiu să fiu în țara voastră'', a declarat Mutu.

''Obiectivul meu și al echipei este de juca mai bine decât în sezonul trecut și să cucerim un trofeu'', a subliniat atacantul român, care a subliniat că pentru el presiunea unui asemenea țel este ceva normal și îl motivează.

''Cred că ce se întâmplă cu Superliga Indiană este cel mai bun lucru pentru a dezvolta fotbalul în țara voastră'', a precizat Mutu.

De asemenea, Adrian Mutu a menționat că David Platt, noul antrenor al echipei, este un nume mare. ''Este o onoare pentru mine să lucrez cu el'', a adăugat Mutu.

''Sunt sigur că în anii care vor urma Superliga Indiană va fi din ce în ce mai puternică'', a apreciat Mutu.

Fostul jucător al echipelor Parma, Chelsea și Fiorentina a dezvăluit că atunci când era copil ținea cu FC Barcelona și i-ar fi plăcut să joace la echipa catalană.

''Întotdeauna intru pe teren cu piciorul drept de trei ori. Este superstiția mea'', a dezvăluit Mutu în fața fanilor indieni.

Și noul antrenor al echipei, englezul David Platt, a dialogat cu fanii tot pe Skype. El a declarat că ''Adrian Mutu este capabil să reziste la presiune, iar experiența sa este binevenită''.

Gaurav Modwel, președintele clubului, a dezvăluit că ivorianul Didier Zokora este cel mai nou transfer al echipei, lotul antrenat de David Platt urmând să efectueze un cantonament în Turcia. Ediția 2015 a Superligii indiene va debuta în octombrie, cu opt echipe la start.

Mutu (36 ani) nu a mai jucat din septembrie 2014, când s-a despărțit de Petrolul Ploiești. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!