Gabriel Tamaș (Steaua): Am venit la un club care m-a dorit foarte mult

Gabriel Tamaș (Steaua): Am venit la un club care m-a dorit foarte mult

Fundașul Gabriel Tamaș a precizat, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al echipei de fotbal Steaua București, că a acceptat oferta grupării din bulevardul Ghencea deoarece a dorit să joace "la nivel înalt" și a rămâne, astfel, în vizorul cluburilor din străinătate.

"Am venit la un club care m-a dorit foarte mult și mi-a oferit șansa de a juca la nivel înalt. Am 31 de ani, sper să joc cât mai mult și, datorită acestei echipe, aș putea, într-o buna zi, să mă transfer din nou la o echipă din străinătate, pe un contract mai bun. Steaua câștigă campionatul an de an în ultima vreme, joacă în grupele competițiilor continentale mereu, este un club urmărit în Europa și este normal pentru orice jucător să gândească așa cum am gândit eu. Sper să câștig campionatul cu Steaua, să ne calificam în Champions League și să avem rezultate cât mai bune, fiindcă oricine își dorește să fie cel mai bun în meseria lui", a declarat Tamaș.

Noul jucător al Stelei a vorbit, totodată, despre acomodarea sa la echipa condusă de Constantin Gâlcă, precizând totodată că recuperarea sa decurge bine.

"M-am acomodat foarte bine, pe cei mai mulți dintre jucători îi știam. Am senzația că aș juca de o viață la echipa aceasta, sincer! Am găsit aici un preparator foarte bun, foarte profesionist, cu care am lucrat exact ce am lucrat la clinica de la Roma, acolo unde m-am recuperat după operație. Știe foarte multe și îmi place să lucrez cu el. Este greu pentru mine, fiindcă a trecut ceva timp de când nu am mai lucrat organizat. Am făcut deja febra musculară, dar asta este normal pentru pregătire. Încet-încet voi reveni la normal. Marți am ieșit pentru prima dată pe teren, am alergat, am făcut câteva exerciții. Mă simt bine și nu ne grăbim, fiindcă mai avem o luna și ceva până când începe campionatul", a spus fundașul.

Tamaș a adăugat că speră să fie apt de joc "cât mai repede'", însă acest lucru depinde de decizia staff-ului medical al ''roș-albaștrilor''. "Pregătirea oricum trebuia s-o fac. Mai am un mic deficit de masă musculară la piciorul drept, motiv pentru care am făcut antrenamente în sală. Mai continuăm așa și apoi voi intra pe teren. După aceea voi face pregătirea fizică, pentru a ajunge la același nivel cu colegii mei și, când va fi așa, voi intra la antrenamentele cu echipa. Eu sper să se întâmple cât mai repede, dar depinde și de ce vor spune medicul și preparatorul fizic", a precizat Tamaș.

Internaționalul român a ținut, de asemenea, să răspundă celor care au criticat transferul la Steaua, în condițiile trecutului său dinamovist. " În ceea ce privește venirea mea la Steaua, vreau să se înțeleagă un singur lucru: decizia mi-a aparținut in totalitate! Sunt unii oameni care nu mai erau băgați în seamă de presă și s-au gândit să revină în atenție legându-se de subiectul Tamaș. Le recomand să-și vadă de treaba lor, așa cum și eu îmi văd de treaba mea. Am dorit să vin aici, vreau să joc cât mai bine și să-mi fac datoria", a subliniat Gabriel Tamaș.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”