Gael Monfils, în sferturi de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy

Gael Monfils, în sferturi de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy

Tenismanul francez Gael Monfils a acces joi în sferturile de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy, care se dispută la Arenele BNR din București și este dotat cu premii totale de 439.405 euro. În optimi de finală, Monfils, favorit N. 2 al întrecerii, l-a învins fără emoții pe rusul Mihail Iujnîi, 6-1, 6-2. Monfils a atins săptămâna trecută semifinalele Turneului Masters ATP de la Monte Carlo.

În primul tur al BRD Năstase Țiriac Trophy, Iujnîi l-a eliminat pe Marius Copil, singurul român prezent pe tabloul principal de simplu al competiției.

Gael Monfils — "Vreau să-mi păstrez nivelul și încrederea puternică"

Tenismanul francez Gael Monfils a declarat joi, după calificarea în sferturi de finală la BRD Năstase Țiriac Trophy, care se dispută la Arenele BNR din București, că dorește să-și păstreze nivelul de joc și încrederea puternică."Sunt bucuros pentru victoria în meciul cu Mihail Iujnîi. Am jucat bine, am luptat pentru fiecare punct în parte. Vreau să-mi păstrez nivelul de joc și încrederea puternică", a arătat Monfils, favorit N. 2 al competiției și semifinalist săptămâna trecută la Monte Carlo.
Întrebat de cine se teme mai mult la acest turneu, Monfils a spus: "De multă lume. În competiția de la București sunt mulți jucători buni. Eu voi încerca să ajung cât mai departe".
Monfils s-a calificat joi în sferturile de finală ale competiției. El l-a învins cu 6-1, 6-2 pe rusul Mihail Iujnîi, după 55 de minute și 6 secunde.
La finalul conferinței de presă, Monfils a spus: "Cred că Simona Halep este o jucătoare foarte bună. Felul în care evoluează pe teren este incredibil. Îi urez mult noroc. A muncit mult și poate să câștige un turneu de Mare Șlem". AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”