Gâlcă, după eşecul din meciul cu Ceahlăul: Vina este numai a mea

Gâlcă, după eşecul din meciul cu Ceahlăul: Vina este numai a mea

Tehnicianul formaţiei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, din etapa a cincea a Ligii I, că el este vinovat pentru acest rezultat, deoarece a alcătuit echipa.

Costel Galca (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Este un meci pierdut, un meci în care ne-am creat ocazii. Cred că trebuia să tragem mai mult de la distanţă, iar dacă reuşeam să deschidem scorul în prima repriză alta cred că era situaţia. Golul l-am luat pe o neatenţie şi asta ne-a costat. Era important pentru noi să câştigăm azi şi să facem 15 puncte, pentru că puteam să ne distanţăm. Vina este numai a mea, pentru că eu am alcătuit echipa. Dacă un jucător sau toată echipa nu evoluează bine, e vina mea", a spus Gâlcă.

Tehnicianul a precizat că portarul Arlauskis, pe care l-a înlocuit în prima repriză din cauza unei accidentări, i-a spus că are o problemă la aductori. "Arlauskis mi-a zis că i-a fugit piciorul şi că are ceva la aductori. Sper să-l avem pentru meciul de la Sofia. Tănase este foarte bine până acum, a făcut azi două antrenamente foarte tari şi am speranţa că va juca în Bulgaria (n.r. - în meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor)", a afirmat Gâlcă.

Constantin Gâlcă a mai afirmat că transferul lui Jeremy Bokila este "undeva în aer". "Din câte ştiu eu transferul lui Bokila e undeva în aer, e un impas. Discuţiile se vor relua în câteva zile. Ne gândim la mai mulţi jucători, dar Bokila a fost şi rămâne prima opţiune", a mai spus antrenorul Stelei.

Formaţia Steaua a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care de la gruparea bucureşteană au fost eliminaţi pe final Filip şi Chipciu.

Golul a fost înscris de Achim, în minutul 48.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…