Hagi şi Mircea Sandu vor să-l viziteze în închisoare pe Gheorghe Popescu

Hagi şi Mircea Sandu vor să-l viziteze în închisoare pe Gheorghe Popescu

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi Gheorghe Hagi intenţionează să-i viziteze, în luna septembrie, pe Gheorghe Popescu şi pe ceilalţi condamnaţi în Dosarul transferurilor, aflaţi în închisoare.

Hagi şi Mircea Sandu vor să-l viziteze în închisoare pe Gheorghe Popescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Vreau să-l vizitez pe Popescu. Am vorbit cu Gică Hagi. Iniţial am spus că mergem în iunie, dar nu s-a putut, vom încerca în septembrie. Apele s-au mai liniştit, familia a fost de mai multe ori. Sper ca în septembrie să-l convingă Gică Hagi să ne primească. Vreau să merg să-l salut, să-l încurajez. Nu numai pe el, şi pe ceilalţi pe care îi cunosc. Îmi pare rău de nea Jean Pădureanu că e într-o situaţie deplorabilă, sper ca justiţia să-l lase să stea într-un spital civil, să fie îngrijit ca lumea, nu mai are mult de trăit", a declarat Sandu.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, la închisoare cu executare pe George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Gigi Neţoiu, fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi Jean Pădureanu, în Dosarul transferurilor.

Mihai Stoica, George Copos şi Gheorghe Popescu sunt încarceraţi la Penitenciarul Rahova, Jean Pădureanu este la Spitalul Penitenciarului Jilava, Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali sunt la Penitenciarul Poarta Albă, iar Gigi Neţoiu, la Penitenciarul Craiova.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”