Halep, direct în turul doi la Stuttgart, unde va întâlni învingătoarea din meciul Muguruza-Strycova

Halep, direct în turul doi la Stuttgart, unde va întâlni învingătoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 mondial şi cap de serie numărul 2, va juca direct în turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731.000 de dolari, unde o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania) şi Barbora Strycova (Cehia). Anul trecut, Halep a ajuns până în turul doi la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, scor 7-5, 7-6 (4).

Halep a mai întâlnit-o pe Muguruza (locul 20 WTA) de două ori, de fiecare dată impunându-se sportiva spaniolă: la Wuhan, în turul doi, în 2014, scor 2-6, 6-2, 6-3, şi în februarie, la Fed Cup, scor 6-4, 6-3.

Tot două întâlniri are Halep şi cu Barbora Strycova (locul 23 WTA): românca s-a impus anul acesta, în primul tur la China Open, scor 6-1, 6-4, iar sportiva cehă a câştigat în 2010, în calificările turneului de la Paris, scor 6-1, 6-4.

Favorita turneului de la Stuttgart este rusoaica Maria Şarapova, numărul 2 mondial, care s-a impus şi în 2014. Ea va juca tot direct în turul doi, unde va întâlni învingătoarea din meciul dintre germanca Angelique Kerber şi o sportivă venită din calificări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…