Haltere: Andreea Aanei a obținut două medalii de bronz la Europene de la Tbilisi

Sportiva româncă Andreea Aanei a obținut două medalii de bronz, la stilul smuls și la total, la categoria +75 kg, sâmbătă, în ultima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru seniori de la Tbilisi. La total, Andreea Aanei a intrat în posesia bronzului, cu 261 kg, departe de învingătoare, rusoaica Tatiana Kașirina (322), în timp ce argintul a revenit ucrainencei Anastasia Lîsenko (280), a anunțat FR Haltere.

Aanei a obținut bronzul la stilul smuls, cu 120 kg. Aurul a fost câștigat tot de Tatiana Kașirina (142), urmată de Anastasia Lîsenko (126).

Cu 141 kg, Aanei a fost a 4-a la aruncat, unde aurul a fost obținut de asemenea de Kașirina (180), ce le-a devansat pe Lîsenko (154) și pe armeanca Hripsime Hurșudian (141).

Campionatele Europene de la Tbilisi au luat astfel sfârșit pentru delegația României cu un bilanț de trei medalii de argint și cinci de bronz. În afară de Andreea Aanei, au mai obținut
medalii: Monica Csengeri, bronz la categoria 48 kg, la stilul aruncat, Florin Ionuț Croitoru, o medalie de argint, la stilul aruncat, și una de bronz, la total, în limitele categoriei 62 kg, plus cele două de argint (aruncat și total) și una de bronz (smuls) obținute de Irina Lepșa, la cat. 58 kg. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …