Liga I: ASA Tg. Mureș - Oțelul Galați 1-2

Liga I: ASA Tg. Mureș - Oțelul Galați 1-2

ASA Tg. Mureș a ratat primul său titlu de campioană a României la fotbal, joi seara, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Oțelul Galați, o echipă retrogradată, cu scorul de 2-1 (0-1), în etapa a 34-a, ultima a Ligii I, în condițiile în care Steaua a terminat la egalitate cu CSMS Iași, 0-0.

ASA, care a realizat o premieră devenind vicecampioană după ce a promovat în vara trecută în Liga I, a deschis scorul prin Gabriel Mureșan (38), din penalty.

După ce startul reprizei secunde a fost întârziat câteva minute din cauza stingerii parțiale a nocturnei, Oțelul a făcut un joc extraordinar, mult peste locul din clasament, și a egalat prin Alexandru Tudorie (67), cu o lovitură de cap. Gălățenii s-au apărat eroic, mureșenii au ratat numeroase ocazii de gol, pentru ca Oțelul să dea lovitura pe contraatac în prelungiri, prin Helder Tavares (90+5).

ASA Tg. Mureș — FC Oțelul Galați 1-2 (1-0), stadion "Trans-Sil" — Tg. Mureș
Au marcat: Gabriel Mureșan (38 — penalty), respectiv Alexandru Tudorie (67), Helder Tavares (90+5).
Arbitri: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Mircea Orbuleț (București); arbitri asistenți adiționali: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), Marian Barbu (Făgăraș); arbitru de rezervă: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Viorel Ilinca (Pitești) — LPF
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”