"Magicienii baschetului", Harlem Globetrotters, show la Bucureşti, în 21 aprilie

"Magicienii baschetului", Harlem Globetrotters, show la Bucureşti, în 21 aprilie

Echipa de baschet Harlem Globetrotters va susţine un show la Bucureşti, în 21 aprilie, americanii sosind pentru a patra oară în Capitală, după spectacolele din 2007, 2008 şi 2010.

"Magicienii baschetului", Harlem Globetrotters, show la Bucureşti, în 21 aprilie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Trupa de baschet-show Harlem Globetrotters revine la Bucureşti, unde a mai fost prezentă în 2007, 2008 şi 2010. Evenimentul va avea loc în 21 aprilie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă.

"Recunoscuţi în întreaga lume ca fiind adevăraţi magicieni ai baschetului, membrii trupei Harlem Globetrotters se pricep de minune să menţină publicul în priză, cu un amestec unic de doze consistente de comedie, pigmentate cu jonglerii cu mingea, driblinguri incredibile, aruncări la coş nemaivăzute şi deja celebrele slam-dunk-uri", se arată în comunicatul de joi al FR Baschet.

În cei aproape 85 de ani de existenţă, celebra trupă Harlem Globetrotters a jucat în mai mult de 25.000 de partide de baschet, în 120 de ţări de pe şase continente, realizând un spectacol unic în faţa a peste 130 de milioane de fani.

Biletele pentru show-ul Harlem Globetrotters din 21 aprilie sunt disponibile în reţeaua Eventim.

Harlem a mai fost prezentă în România în 2007 şi 2008, la Cluj-Napoca, Bucureşti, Sibiu şi Timişoara, iar în 2010 au susţinut spectacole la Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?