Naţionala masculină de tenis de masă a României a învins Ungaria la CM pe echipe

Naţionala masculină de tenis de masă a României a învins Ungaria la CM pe echipe

Naţionala masculină de tenis de masă a României a învins, miercuri, cu scorul de 3-1, reprezentativa Ungariei în cel de-al treilea meci din grupa C a primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, informează site-ul oficial al competiţiei.

Naţionala masculină de tenis de masă a României a învins Ungaria la CM pe echipe (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Andrei Filimon l-a învins, în prima întâlnire, cu scorul de 3-0, pe Adam Pattantyus, iar Ovidiu Ionescu a trecut de Janos Jakab, cu scorul de 3-1.

În cea de-ai treia întâlnirea, Hunor Szocs a fost învins de Daniel Kosiba, cu scorul de 3-0, după care Ovidiu Ionescu a trecut de Adam Pattantyus, cu scorul de 3-0.

În primele meciuri de la Campionatul Mondial pe echipe, naţionala masculină a României a fost învinsă de Franţa şi Japonia.

Următoarele meciuri ale naţionalei masculine la Campionatul Mondial pe echipe sunt cu Grecia (miercuri) şi Portugalia (joi).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…