Portarul echipei Ludogoreţ: Moţi este omul anului

Portarul echipei Ludogoreţ: Moţi este omul anului

Portarul echipei Ludogoreţ Razgrad, Vladislav Stoianov, a declarat după meciul cu Steaua, scor 7-5 după loviturile de departajare, că fundaşul Cosmin Moţi, care a apărat poarta formaţiei bulgare după eliminarea sa, este "omul anului", informează dolce-sport.ro.

Cosmin Moţi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost un joc foarte, foarte nebun, nu doar în cariera mea, în cariera tuturor jucătorilor, cred că şi la cei de la Steaua. Mi-am imaginat că jucătorii Stelei vor rata unul sau două penaltiuri pentru că nu se vor mai concentra. Moţi este omul anului. Trebuie să-mi cer scuze lui şi coechipierilor", a spus portarul Vladislav Stoianov, potrivit dolce-sport.ro .

Mihail Aleksandrov consideră că Moţi a fost "omul serii" şi motivul pentru care Ludogoreţ a ajuns în grupele LC. "Aproape am înnebunit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Moţi a fost omul serii. El e motivul pentru care mergem în grupe. M-am gândit că se poate să fie mai bine cu Moţi în poartă pentru că jucătorii nu se vor mai concentra atât de tare", a afirmat Aleksandrov.

Roman Bezjak este de părere că Moţi va intra în istoria clubului Ludogoreţ Razgrad. "Un joc plin de emoţie. În seara asta am făcut un joc magic. Moţi cred că va intra în istoria lui Ludogoreţ", a precizat Bezjak.

Cosmin Moţi a fost lăudat şi de Virgil Misidjan, care a spus că românul şi-a salvat echipa "la corner, apoi la penaltiuri". "A fost un joc nebun. Moţi ne-a salvat la corner, apoi la penaltiuri. I-am spus că o să apere două penaltiuri. Steaua a fost mai bună la Bucureşti, dar aici a arătat doar că ştie să se apere", a declarat Misidjan.

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelaşi rezultat reuşind să se impună şi bulgarii în retur, după 120 de minute.

În meciul de la Sofia, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wanderson, în minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului mare, o minge respinsă după un corner şi a înscris imparabil.

În minutul 119, Stoianov l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Varela şi a primit direct cartonaşul roşu. Ludogoreţ Razgrad efectuase toate schimbările, astfel că în poarta bulgarilor a intrat fundaşul Cosmin Moţi.

Primul penalti a fost executat de Moţi, care a înscris, el apărând apoi două şuturi, ale steliştilor Pârvulescu şi Râpă.

Pentru Steaua au marcat la loviturile de departajare Keşeru, Szukala, Ad. Popa, Varela şi Prepeliţă. Pentru Ludogoreţ au înscris Moţi, Hamza, Junior Caicara, Marcelinho, Diakov şi Fabio Espinho, iar Wanderson a ratat.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...