Raheem Sterling, cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile

Raheem Sterling, cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile

Manchester City a acceptat să plătească 49 milioane lire sterline (68,8 milioane euro) rivalei FC Liverpool pentru transferul atacantului Raheem Sterling, care devine astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului englez, informează presa britanică. Antrenorul lui FC Liverpool a confirmat acordul dintre echipa sa și Manchester City, fără să dezvăluie însă detaliile financiare, precizând că mutarea se va realiza după tradiționala vizită medicală la care va fi supus fotbalistul.

În vârstă de 20 ani, Sterling a disputat 129 de meciuri pentru FC Liverpool, în toate competițiile, marcând 23 de goluri. Responsabilii lui City au făcut luna trecută două oferte pe transferul jucătorului, ambele refuzate de FC Liverpool.

Până în prezent, cel mai scump fotbalist englez era atacantul Andy Caroll, pe care FC Liverpool l-a achiziționat în 2011, de la Newcastle United, în schimbul sumei de 35 milioane lire sterline.
Recordul pentru fotbalul britanic este deținut, însă, de galezul Gareth Bale, transferat în 2013 de la Tottenham Hotspur la Real Madrid, pentru 85,3 milioane lire sterline.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…