RECORD INEDIT în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

RECORD INEDIT în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

Doi copii francezi, de 13, respectiv 14 ani, au disputat, week-end-ul trecut, un punct timp de o oră şi 31 de minute, un record în tenis, stabilit în cadrul şaisprezecimilor de finală ale unui turneu desfăşurat la Coutances, informează rtl.fr.

Record în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

Alexandre Richter şi Alexis Badard au jucat astfel punctul cel mai lung din istoria tenisului, depăşind cu cinci minute vechiul record, de o oră şi 26 de minute, stabilit în 2010, la Marne-La-Vallée.

Punctul record a fost reuşit în al doilea ghem al întâlnirii, la scorul de 0-0.

"Ceea ce este cu adevărat interesant este că ei nu s-au înţeles înainte să bată recordul. Au jucat pur şi simplu să câştige punctul", a declarat preşedintele clubului organizator, Jean-Claude Frican.

Câştigătorul punctului a fost Alexis, însă meciul i-a revenit lui Alexandre, cu 6-1, 6-3. "După începerea punctului, adversarul meu a jucat mingi înalte şi eu sunt obişnuit să joc astfel de mingi. Aşa a că am returnat, nu m-am lăsat. Nu m-am gândit că a trecut aşa de mult timp, am realizat la finalul punctului, când am privit ceasul. A fost un punct extraordinar, m-am simţit ciudat la sfârşit, de aceea m-am dus şi i-am strâns mâna adversarului meu", a declarat Alexis.

După acest punct, cei doi au făcut o pauză, pentru a-şi recăpăta forţele şi pentru a bea apă. Alexis a acuzat oboseala şi o accidentare şi pierdut meciul în cele din urmă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina