S-au stabilit semifinalele la US Open. Surprize mari pe tabloul feminin. La masculin favoriţii îşi respectă statutul

S-au stabilit semifinalele la US Open. Surprize mari pe tabloul feminin. La masculin favoriţii îşi respectă statutul

Chinezoaica Peng Shuai (locul 39 mondial) este surpriza plăcută a acestei ediţii a US Open. Aceasta a făcut un turneu excepţional, eliminând nume grele ale tenisului feminin mondial în drumul spre semifinale. Asiatica a trecut rând pe rând de Belinda Benicic (sferturi), Lucie Safarova (optimi), Roberta Vinci sau Radwanska.

În semifinale, Peng se va duela pentru un loc în marea finală cu Caroline Wozniacki din Danemarca, jucătoare care a învins-o în sferturi pe Maria Şarapova. În cealaltă semifinală se vor duela favorita unu a turneului, Serena Williams şi rusoaica Ekaterina Malakarova (locul 18 mondial). Dacă favoritele vor confirma, atunci finala feminină de la US Open ar putea aduce faţă în faţă pe Serena Williams şi Wozniacki.

La masculin, favoriţii şi-au confirmat până acum statutul. Novak Djokovici s-a calificat în semifinale la capăul unui meci foarte intens disputat împotriva lui Andy Murray, pe care l-a învins în patru seturi. Un alt semifinalist este japonezul Kei Nishikori (locul 11 mondial), care se va duela în semifinale chiar cu Djokovici.

Joi seara şi vineri dimineaţa sunt programate ultimele două sferturi de finală, care vor pune faţă în faţă pe Thomas Berdych cu Mario Cilici, respectiv Gael Monfils cu Roger Federer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...