Simona Halep speră să se refacă rapid pentru Australian Open

Simona Halep speră să se refacă rapid pentru Australian Open

Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, a afirmat pe contul său de Facebook că speră să se refacă rapid pentru Australian Open după problemele de sănătate din ultima vreme.

''Am tot sperat că am păcălit gastroenterita ce mi-a dat mari bătăi de cap în timpul finalei de la Shenzhen. Oricât de multă grijă am avut și oricât m-am luptat, boala a înaintat și iată că am ajuns la Sydney, împreună cu toată echipa tehnică, doar ca să luăm bătaie de la un virus'', a scris Halep în rețeaua de socializare.

Numărul trei mondial afirmase la conferința care a urmat finalei de la Shenzhen (câștigată cu 6-2, 6-2 în fața elvețiencei Timea Bacsinszky) că s-a simțit rău, având probleme la stomac. Din această cauză a fost nevoită se se retragă, ulterior, din turneul de la Sydney (unde era principala favorită), chiar înaintea meciului de debut, în optimi, cu Karolina Pliskova (Cehia), programat marți.

''Din păcate, pentru mine, mai presus de tot efortul din spate se află tristețea de a nu putea juca. Totuși, lupt în continuare și încerc să mă refac pentru a începe cât mai rapid antrenamentele pentru Australian Open. Să îmi țineți pumnii, sper să mă fac bine la timp!'', a mai spus Simona.

Halep a fost desemnată miercuri cap de serie numărul trei pentru turneul de la Melbourne, primul de Mare Șlem al anului, care va debuta luni. Cea mai bună performanță pentru româncă la un turneu de Grand Slam a fost finala jucată anul trecut la Roland Garros și pierdută în fața Mariei Șarapova, după trei seturi. Anul trecut, Halep a ajuns până în sferturi la Australian Open, fiind întrecută de Dominika Cibulkova (Slovacia), cu 6-3, 6-0. Cibulkova a fost învinsă ulterior, în finală, de chinezoaica Na Li.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...