Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Miami (WTA)

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Miami (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de Christina McHale (SUA), cu 7-5, 6-4, miercuri, în runda inaugurală a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari.

Cîrstea (24 ani), aflată pe locul 148 în clasamentul mondial, beneficiara unui wildcard la acest turneu, a cedat după o oră și 41 de minute în fața americancei de 22 de ani, care ocupă locul 66 în lume.

McHale o învinsese pe Cîrstea și în prima lor partidă directă, anul trecut, la Roma, în primul tur, cu 6-3, 4-6, 6-1.

În acest an, Cîrstea a pierdut toate cele trei meciuri jucate, precedentele fiind la Australian Open în primul tur (5-7, 0-6 cu Alexandra Panova) și la turneul ITF de la Midland (3-6, 3-6 cu Jessica Pegula). De la US Open, care a avut loc la sfârșitul lunii august, Sorana Cîrstea a câștigat doar două meciuri la simplu din nouă jucate.

Cîrstea a ajuns pe locul 148 în lume în clasamentul WTA, cea mai slabă clasare a sa din 2007 încoace. Sorana a fost numărul 21 mondial pe 12 august 2013, cea mai bună clasare din carieră.

Pentru participarea la Miami Open, Sorana va fi recompensată cu 10.485 dolari și 10 puncte WTA. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”