Steaua ar putea juca un amical de lux cu Real Madrid. Reghecampf va decide dacă „galacticii“ vin la Bucureşti

Steaua ar putea juca un amical de lux cu Real Madrid. Reghecampf va decide dacă „galacticii“ vin la Bucureşti

În vara anului 2012, Barcelona venea la Bucureşti pentru a juca un amical cu Dinamo, câştigat la acea vreme de catalani cu 2-0. La doi ani distanţă de la acel eveniment, în Capitală ar putea ajunge rivala Barcelonei, Real Madrid, echipă ce se află în discuţii pentru un amical cu Steaua.

Acestă meci de pregătire ar urma să se desfăşoare la jumătatea lunii august, perioadă agreată de formaţia spaniolă. În aceste condiţii, gsp.ro anunţă că Laurenţiu Reghecampf este cel care trebuie să-şi dea acordul pentru ca Real Madrid să vină la Bucureşti. Acest amical de lux va fi pus la punct de Adrian Thiess, acelaşi om care a perfectat în urmă cu doi ani amicalul lui Dinamo cu Barcelona. "Acum, mingea e în terenul lui Reghecampf, cel care trebuie să decidă dacă acceptă sau nu acest amical", a spus Thiess.

Potrivit informaţiilor furnizate de Thiess, data cea mai convenabilă pentru disputarea acestui amical e 13 august. Această dată ar putea fi modificată în cazul în care Real Madrid va câştiga Liga Campionilor, fiind nevoită, astfel, să joace pe 12 august Supercupa Europei contra echipei care va câştiga Europa League. În acest caz, madrilenii ar urma să vină la Bucureşti pe 16 august, ceea ce ar face ca Steaua să-şi amâne o etapă de campionat.

1.2 milioane de euro ar urma să primească Real Madrid dacă vine la Bucureşti

2 milioane de euro ar fi încasările din bilete

Steaua a mai jucat cu Real Madrid în anul 2006, atunci când echipa din Ghencea s-a confruntat cu formaţia madrilenă în grupele Ligii Campionilor. Steaua a pierdut ambele întâlniri, 1-4 pe Ghencea şi 0-1 pe Bernabeu, după un autogol al lui Bănel Nicoliţă.

Adrian Thiess: Dacă nu se va putea juca Steaua - Real, alternativa mea pentru Real ar fi un meci la Istanbul, cu Fenerbahce, însă voi face tot ce depinde de mine pentru ca Steaua şi Real să joace pe Arena Naţională în august 2014

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria