Steaua, în PROCES cu FIFA şi TAS

Steaua, în PROCES cu FIFA şi TAS

Cristiano Bergodi a antrenat-o pe Steaua in 2009, fiind dat afara dupa un conflict cu finantaorul Gigi Becali. Bergodi a solicitat prima de calificare in grupele Europa League, de 120.000 de euro, dar si salariile restante, avand castig de cauza la FIFA si la TAS.

"Da, aşa este, am câştigat procesul cu Steaua. După patru ani de procese, mi s-a dat, în sfârşit, dreptate. Este normal ce au făcut cei din Ghencea, mă aşteptam să conteste decizia. Dar nu au ce să facă, până la urmă vor trebuie să-mi plătească banii. De acest litigiu se ocupă avocatul meu, el ştie mai multe. În octombrie sau noiembrie anul trecut am primit decizia", a declarat Bergodi.

Steaua a gasit inasa o portita pentru a prelungi aceasta stare incerta. La jumatatea lunii februarie, Steaua l-a dat in judecata atat pe Cristiano Bergodi, cat si cele doua foruri care i-au dat dreptate italianului, FIFA si TAS. Pana la finalul litigiului de la Tribunalul Ilfov, Steaua nu este obligata sa ii achite banii lui Bergodi, scrie Fanatik.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Răsturnare de situație! Ministrul de Interne dus de nas de dușmanii lui Gavriș? Parchetul de pe lângă Tribunal…