Tenis: Biletele la România - Spania din Fed Cup, puse în vânzare la Patinoarul Dunărea din Galați

Tenis: Biletele la România - Spania din Fed Cup, puse în vânzare la Patinoarul Dunărea din Galați

Iubitorii de tenis care doresc să-și achiziționeze bilete la meciul dintre echipele feminine ale României și Spaniei din Fed Cup o pot face începând de joi la casele de bilete de la Patinoarul ''Dunărea'' din Galați, a anunțat unul dintre organizatori, Florin Șipoși.

Potrivit acestuia, este vorba despre un prim lot de bilete, pentru că după ce se vor monta și scaunele de jos, rândurile unu și doi, vor mai fi puse în vânzare alte 150-200 de bilete.

''Au sosit biletele, și de joi pot fi găsite la casa de bilete de la Patinoar. Vreau să fac precizarea că vor mai fi puse în vânzare încă 150-200 de bilete pentru rândurile 1 și 2, în perioada următoare'', a declarat Șipoși.

Prețul unui bilet pentru o zi este de 60 lei, iar pentru elevi, studenți sau pensionari este de 40 lei. 

Reamintim că la eveniment și-a anunțat prezența și președintele României, Klaus Iohannis, care va cânta alături de Simona Halep imnul național, după ce primul om în stat a acceptat provocarea primită de la jucătoarea de tenis numărul unu a țării.

Meciul România — Spania va avea loc pe 7 și 8 februarie, în Grupa Mondială II a competiției Fed Cup.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…