Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Tianjin

Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Tianjin

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Tianjin (China), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, miercuri, grație victoriei cu 6-3, 6-0 în fața cehoaicei Andrea Hlavackova.

Cîrstea (24 ani, 101 mondial) a avut nevoie aproximativ o oră (61 minute) pentru a trece de Hlavackova (28 ani, 174 WTA), pe care a mai învins-o în 2011, în primul tur la Palermo (WTA), cu 6-3, 6-2.

Sorana, care a pierdut meciul inaugural la precedentele trei turnee, toate în China, și-a asigurat un cec de 5.900 dolari și 60 puncte WTA, urmând ca în sferturi să o înfrunte pe câștigătoarea dintre Jelena Jankovic (Serbia), principala favorită, și chinezoaica Saisai Zheng.

Românca va juca miercuri și la dublu, alături de slovena Andreja Klepac, avându-le adversare pe Cagla Buyukakcay (Turcia) și Danka Kovinic (Muntenegru).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…