ALERTĂ/Percheziţii DNA la Primăria Tulcea/Primarul este suspectat de luare de MITĂ

ALERTĂ/Percheziţii DNA la Primăria Tulcea/Primarul este suspectat de luare de MITĂ

Procurorii DNA efectuează joi dimineaţa mai multe percheziţii în Tulcea, la primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi acasă la primarul Constantin Hogea. Surse susțin că  primarul din Tulcea ar fi vizat de ancheta DNA alături de un om de afaceri. Aceleași surse au afirmat că există suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Comunicatul DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 28 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri