Degringoladă şi anarhie în Trustul Intact/Antena3 a ieşit complet de sub controlul patronatului din acte

Degringoladă şi anarhie în Trustul Intact/Antena3 a ieşit complet de sub controlul patronatului din acte

Cu fiecare zi care trece, degringolada, dar mai ales anarhia, pun stăpânire pe Trustul Intact. Camelia Voiculescu, sub presiunea evenimentelor, se dovedeşte incapabilă să facă faţă multitudinii de provocări ce derivă din păienjenişul relaţional ţesut de tatăl său în decursul atâtor ani. Iar sursele noastre spun că unii responsabili de departamente i-au cerut, în mod direct şi explicit, cote directe din veniturile realizate pentru a continua să lucreze la derularea contractelor cu terţii care asigură bugetele celor mai multe emisiuni. Pentru că, în pofida comunicatelor oficiale, menite să fie folosite mai degrabă ca probe în viitoare dispute juridice, situaţia financiară este dezastruoasă. Iar aspectele oculte ale multora dintre contractele încheiate între entităţile Grupului, odată ieşite la iveală, vor bloca şi mai mult sursele entităţilor media. Senzaţia este, din partea multora care, de-a lungul anilor au adus bani şi stabilitate în televiziunile lui Voiculescu, de mare păcăleală. Unii au muncit pe bani puţini aducând bani mulţi, iar alţii, care făceau frumos la patron luau lunar sume fabuloase. Noi avem şi nume de astfel de oameni. Dar, după ce că sunt într-o situaţie disperată, dacă le-am face publice i-am lăsa pe drumuri. Şi chiar nu merită.

Antena3 s-a scindat aproape complet de grup

Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au preluat total controlul asupra postului Antena3. Noi am mai spus-o pe-asta: adevăratul jupân de la Antena3 este acum Adrian Ursu. Schimbarea s-a realizat acum vreo lună şi jumătate. Personal, de către Dan Voiculescu. Gâdea şi Ursu au avut o discuţie cu Camelia Voiculescu în urma căreia aceasta le-a cedat practic toată puterea de decizie. Atât din punct de vedere editorial cât şi financiar. Adrian Ursu are în spate aceeaşi susţinători ca şi Sebastian Ghiţă. Aşa că putem spune că vechea gardă controlează principalele posturi de ştiri din România. O mare realizare pentru această ţară! 

Dobitocul de Badea a făcut emisiune de dezvăluiri

Dobitocul de Mircea Badea, profitând de faptul că prietenii săi şi-au luat jucărie, şi-a făcut şi el poftele cu unul pe care îl urăşte sincer. Şi pe care l-a ameninţat de mai multe ori, în direct, cu bătaia. Aşa că a prezentat un filmuleţ despre adopţiile de copii din România. De la începutul anilor '90. În care Cristian Burci, patronul de la Adevărul şi Prima TV, este prezentat ca un intermediar al celor care vindeau/cumpărau copii din România. O mini-făcătură trasă de păr. Din punct de vedere jurnalistic. Pe care a comentat-o împreună cu singurii care au vrut să îi ţină isonul. Adică Gâdea şi nelipsitul Ursu. Jegul de Burci era bun când era la PSD? Ce s-a întâmplat miercuri seară arată ce se va întâmpla de acum încolo la Antena3. Un câmp de bătaie la cur şi în cap pentru duşmanii lui Ponta şi Voiculescu. Prin orice mijloace. Pentru că despre BURCI DE-ABIA AU ÎNCEPUT BĂIEŢII SĂ LIVREZE. Însă trebuia cumva încălzit terenul.

Ciuvică, Chireac şi celelalte trompete vor fi plătite integral de Ghiţă

Trompetele Ciuvică şi Chireac, dar şi celelalte elemente de decor cu butoane din platoul Antena3 vor fi achitate de Sebi Ghiţă. Am folosit acelaşi termen pe care l-a folosit Ghiţă când s-a discutat...

Gâdea s-o explice şi pe asta. Dan Voiculescu:„Evaziunea fiscală este o crimă”

În februarie 2012, Dan Voiculescu susţinea declaraţia politică cu titlul „Evaziunea fiscală este o crimă” în care arăta faptul că evaziunea fiscală este cel mai mare obstacol în calea dezvoltării României. Doi ani mai târziu, Voiculescu avea să fie condamnat pentru spălare de bani.

"Evaziunea fiscală este cel mai mare obstacol în calea dezvoltării României. Evaziunea fiscală ne-a obligat să ne împrumutăm cu sume uriaşe pentru a asigura supravieţuirea statului. Evaziunea fiscală condamnă anual sute de mii de copii la sărăcie şi izolare, refuzându-le şansa la o şcoală modernă şi la asistenţă medicală competentă. Evaziunea fiscală ucide destine şi compromite viitorul acestei naţiuni. Evaziunea fiscală este o crimă", sublinia Voiculescu.

"Pentru a eradica acest fenomen, avem nevoie de voinţă politică, o justiţie corectă şi, în mod esenţial, de un regim sancţionator extrem de sever", a mai precizat el.

 Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

 Ca el vor fi tot mai mulţi în curând

Vlad Ilaş, un fost cameraman angajat al grupului Intact, rupe tăcerea după violenţele de la “plimbarea de la Cotroceni” îndreptate împotriva jurnaliştilor neînregimentaţi în trustul de voiculescian de propagandă.

Vlad Ilaş povesteşte în premieră, pe blogul personal, un episod petrecut la începutul anului 2012 în timpul protestelor din Piaţa Universităţii, prezentate de Antena 3 ca manifestaţii îndreptate împotriva lui Traian Băsescu.

“Vă povestesc o întâmplare ce am trăit-o pe pielea mea, în perioada în care lucram ca operator la trustul Intact. Trei luni, atât a durat romanţa, suficient pentru mine cât să nu-mi doresc mai mult.
Era în perioada protestelor din ianuarie 2012, când am fost trimis să filmez în Piaţa Universităţii, în mijlocul evenimentelor. Eu lucram în mod normal ca operator pe platou, însă din lipsă de oameni, am ajuns, vrând-nevrând, în Piaţă.
Asta nu a fost o problemă pentru mine, ba chiar m-am bucurat de noua provocare de a mă infiltra printre protestatari, cu o cameră mare în spate şi cu un cablu lung după mine.
Până când, în timp ce filmam eu un banner frumos pe care scria “PDL & USL aceeaşi mizerie”, am primit mesajul în cască: “Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da aşa ceva post. Tocmai ni s-a transmis de la studio“.
Scurt, fără explicaţii, protestul de atunci împotriva clasei politice a fost prezentat elegant drept un protest împotriva lui Traian Băsescu.
Iar atunci mi-am dat seama că eu nu pot să cobor la nivelul lor…
Acum, îmi pare rău pentru oamenii ăia faini care mai lucrează acolo şi-şi câştigă o bucată de pâine, îmi pare rău pentru bătrânii care au ieşit ieri în stradă, la 34 de grade, să scandeze în cel mai josnic mod posibil “ieşi afară, javră ordinară”, alături de nepoţii lor de 4-5 anişori, îmi pare rău pentru România că a ajuns să-i fie decisă soarta de către pensionari care n-au prea multă carte şi care refuză sau nu au alte surse de informare decât Antena 3″, a scris Vlad Ilaş pe blogul personal.

Fostul cameraman are şi un mesaj pentru foştii colegi de la Antena 3 care continuă să manipuleze opinia publică:

“Pentru că aţi introdus termenul de “băsist”, iar toţi cei care sunt împotriva voastră sunt imediat catalogaţi astfel şi aruncaţi în oala cu lături.
Pentru că instigaţi la ură şi violenţă în repetate rânduri.
Pentru că sunteţi manipulatori şi mincinoşi, pentru că prezentaţi adevăruri trunchiate şi lucruri scoase din context.
Pentru că vă folosiţi de oameni bătrâni în urmărirea scopului vostru.
Pentru că aţi împărţit ţara asta în două, n-o să fiţi iertaţi niciodată!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria