Deputatul Cătălin Teodorescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu în al doilea dosar

Deputatul Cătălin Teodorescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu în al doilea dosar

Deputatul Cătălin Teodorescu este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în al doilea dosar, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA

El a fost adus cu mandat joi la DNA, unde i s-au comunicat acuzațiile într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova.

Tot joi la DNA, a fost adus cu mandat și Mihai Rotaru.

Procurorii DNA — Structura Centrală efectuează cercetări într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.
În decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica și alte persoane în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.
AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Cătălina Matei)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…