DNA lovește dur la Primăria Iași: Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Trei angajaţi ai Primăriei Iaşi, şefi ai unor servicii din cadrul instituţiei, au fost ridicaţi joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi conduşi la audieri.

Adina Samson, şefa serviciului Managementul Calităţii, Eugen Chişcă, şeful Serviciului Administrativ, şi Dumitru Tomorug, şeful Direcţiei Tehnice de Investiţii, au fost ridicaţi de mascaţi şi conduşi la audieri la DNA, în urma percheziţiilor făcute de procurorii anticorupţie în cursul zilei de joi la sediul Primăriei.

Cei trei au fost ridicaţi după ce în urmă cu câteva ore, primarul Gheorghe Nichita a fost dus şi el la audieri la DNA Bucureşti.

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat joi percheziţii în 21 de locaţii situate în judeţul Iaşi, dintre care trei sunt sediile unor instituţii publice, într-un dosar ce vizează infracţiuni comise de la începutul anului până în prezent.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a corupţiei, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie comise de la începutul anului 2015 până în prezent. În cursul zilei de 30 aprilie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 21 de locaţii situate în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat


Liviu Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale Iaşi

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

5 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…