Doi fraţi au TORTURAT UN BĂRBAT până l-au ucis, pentru că a dat muzica mai tare

Doi fraţi au TORTURAT UN BĂRBAT până l-au ucis, pentru că a dat muzica mai tare

Cei doi fraţi l-au ucis în bătaie / FOTO: http://www.ziaruldevrancea.ro

Ionel Ignat, 45 ani, şi-a găsit sfarşitul după ce a fost bătut cu bestialitate de fraţii Marius şi Ionuţ Lupu. Potrivit primelor informaţii, victima a mers sambătă seara la cei doi fraţi acasă, iar după mai multe pahare de vin a început scandalul, scrie ziaruldevrancea.ro.

Se pare că gestul de la care a pornit totul a fost dorinţa victimei de a da muzica mai tare. Cei doi fraţi l-au lovit cu bărbat cu pumnii, picioarele, dar şi cu scaunele din încăpere, pană cand l-au lăsat fără suflare. După ce l-au omorât, cei doi fraţi au tarat trupul bărbatului pană în faţa porţii casei lor, situată pe camp, între localităţile Jariştea şi Odobeşti, pentru a lăsa impresia că a fost omorat de altcineva.

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că ulterior au spălat cadavrul de sange şi au chemat salvarea. Pană la acest moment ceir doi nu au recunoscut nimic. Unul dintre suspecţi s-a eliberat recent din penitenciar unde a ispăşit o pedeapsă pentru talhărie.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…