Florin Tudose va fi înmormântat joi la Snagov

Florin Tudose va fi înmormântat joi la Snagov

Psihiatrul Florin Tudose, care a decedat duminică la vârsta de 62 de ani, va fi înmormântat joi în localitatea Snagov, au informat Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie și Societatea Română Alzheimer.

"Suntem alături de doamna prof. dr. Cătălina Tudose în greaua suferință legată de trecerea în neființă a distinsului soț prof. dr. Florin Tudose. Pentru noi, el a fost și va rămâne mereu un om de aleasa ținută intelectuală, un minunat coleg și un drag prieten. Trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Bellu, iar înmormântarea va avea loc joi, în localitatea Snagov. Joi, funeraliile vor începe cu o slujbă, programată la ora 11,00, la Capela Cimitirului Bellu", se arată într-un comunicat de presă transmis de cele două organizații profesionale.

Psihiatrul Florin Tudose, profesor universitar, doctor în științe medicale, a murit duminică în urma unui infarct.

Luni, Florin Tudose a fost decorat post-mortem de Administrația Prezidențială cu Ordinul Național "Serviciul Credincios" — în grad de Cavaler "în semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea și abnegația dovedite în calitate de profesor și publicist".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…

4 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

5 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?