Ioan Oltean (PNL): Mă gândesc să nu mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar

Deputatul Ioan Oltean, copreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, că se gândește să nu mai candideze anul viitor pentru un nou mandat de parlamentar.

"Nu vă ascund că există și o asemenea gândire. Nu este o decizie luată în privința aceasta, dar, dat fiind modul în care a evoluat viața politică românească în ultimul timp, nu vă ascund că există în mintea mea și o asemenea alternativă. Dar toate la timpul lor. Deocamdată sunt ferm hotărât, alături de colegii mei și de copreședintele Stelian Dolha, să pregătim județul pentru alegerile locale și să le câștigăm. Și vă asigur că le vom câștiga la nivelul județului Bistrița-Năsăud, în ciuda celor 85% dintre primari care astăzi figurează în evidențele PSD", a spus Oltean.

Întrebat care este motivul pentru care, în ultimele luni, a preferat să nu mai susțină conferințe de presă, Ioan Oltean a spus că decizia are legătură atât cu dorința de a-și lăsa colegii să "iasă în față", cât și cu faptul în luna iunie fusese chemat la audieri de către DNA.

"Poate că e momentul să las mai mult colegii mei să iasă în față. Întotdeauna, prezența celor din spatele meu sau lipsa lor de vizibilitate mi s-a imputat mie. Mai era și un articol, la umbra stejarului nu crește nimic. Este unul din motivele pentru care am rămas în spate și celălalt motiv, de a avea o anumită reținere în a fi extrem de vizibil în această perioadă (după audierea la DNA Oradea, în luna iunie — n.r.). Nu pentru că aș fi fost vinovat sau aș fi vinovat de ceva, ci pur și simplu pentru faptul că așa am apreciat că este corect și bine pentru activitatea partidului la nivelul județului Bistrița-Năsăud și nu numai la nivel de județ", a explicat Oltean.  Ioan Oltean este deputat în Parlamentul României încă din anul 1990, în prezent aflându-se la cel de-al șaselea mandat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

3 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

4 VIDEO Senatoare PSD, nevasta baronului Buzatu: „În momentul ăsta se extrag informații din noi. S-ar putea să f…

5 Tovarășul Yau Mu Ye

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate