Iubita lui Ioan Niculae, adusă la DNA

Iubita lui Ioan Niculae, adusă la DNA

Nicoleta Toncea, iubita lui Ioan Niculae, a fost adusă joi cu mandat la sediul Direcției Naționale Anticorupție în legătură cu dosarul în care s-au făcut percheziții la domiciliul omului de afaceri și la SC Interagro. Ea a fost adusă la audieri.

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la reședința omului de afaceri Ioan Niculae, dar și la sediul SC Interagro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în acest caz ar fi vorba de un prejudiciu de peste 2 milioane de euro.

Sursele judiciare au arătat că au loc percheziții la domiciliul lui Ioan Niculae din Zimnicea, la reședința acestuia denumită generic ''Domeniul Fățana'' (casă de vânătoare) din apropiere de Zimnicea, la reședința din Bușteni, la fostul domiciliu al omului de afaceri, care aparține în prezent Adinei Elena Niculae, din sectorul 1 București, precum și la sediul și punctul de lucru declarate de SC Intervitt SRL — Zimnicea, sediul SC Interagro SA din Capitală, la punctul de lucru și la sediul aceleiași firme din Zimnicea.

DNA a anunțat că procurorii efectuează joi percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Teleorman și Prahova într-un dosar privind fapte de corupție și economice.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și economice (evaziune fiscală și spălare de bani), comise în perioada 2008 — 2009. În cursul zilei de 23 iulie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Teleorman și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în închisoare după ce în aprilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 2 ani și 6 luni închisoare cu executare în dosarul "Mită la PSD". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia