Laura Georgescu, preşedinta CNA, în dialog cu elevi de clasa a treia: "Numai o secundă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex!"

Laura Georgescu, preşedinta CNA, în dialog cu elevi de clasa a treia: "Numai o secundă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex!"

Narcisa Iorga, membru CNA, a postat pe blogul personal mai multe înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele Consiliului Național al Audiovizualului, apare folosind un limbaj neadecvat și jigniri în dialogul cu elevi de clasa a treia dintr-o școală din București.

  Printre expresiile care ar fi fost folosite de Laura Georgescu se numără: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?!", "Numai o secundă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex!", "Când vorbesc, nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine, nu e o problemă!".

 "Anul trecut, în timpul programului "Școlii altfel", președintele CNA a șocat, prin atitudinea sa, părinții și elevii dintr-o clasă a treia a unei școli renumite din Capitală. Aceștia au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă. A fost transmisă și Ministerului Educației, și presei. N-a preluat-o nimeni pentru că nu era semnată de o persoană identificabilă, iar adresa de e-mail era una nepersonalizată. Nu existau dovezi care să susțină acuzațiile. Întâmplarea a făcut ca să găsesc, de curând, și dovezi", a scris Narcisa Iorga pe blogul personal.

Narcisa Iorga spune că părinții copiilor vizitați la școală de Laura Georgescu au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă. Scrisoarea a fost transmisă și Ministerului Educației, și presei. N-a preluat-o nimeni pentru că nu era semnată. Nu existau dovezi care să susțină acuzațiile.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...