Lider UDMR REȚINUT de procurorii DNA: MITĂ de peste un milion de euro

Lider UDMR REȚINUT de procurorii DNA: MITĂ de peste un milion de euro

Alexandru Kiss (UDMR), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, a fost reţinut marţi, 2 iunie 2015, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost reţinut pentru o mită peste de un milion de euro.

El va fi dus în faţa magistraţilor Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă. Alexandru Kiss, unul dintre cei mai influenţi oameni politici din Bihor şi actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, este acuzat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că ar fi primit mită de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina, companie de construcţii. În acest fel, prejudiciul adus instituţiei la cârma căreia se afla ar fi de peste 8,6 milioane de euro.

Anul trecut, procurorii DNA Oradea anunţau că vicepreşedintele CJ Bihor Alexandru Kiss este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…