Mama ”proxenetă” de la Botoşani a fost eliberată de judecători. Femeia şi-a trimis copila de numai 8 ani să facă sex oral unui bărbat pentru o pungă de făină

Botoşăneanca acuzată că şi-a trimis copila de opt ani să facă sex oral unui barbat de 60 de ani pentru câteva alimente a fost eliberată de judecători. Ea a fost reţinută săptămâna trecută şi acum se află sub control judiciar.

Vineri, 14 august magistraţii Tribunalului Botoşani dispuneau arestarea preventivă a femeii din Coşula, judeţul Botoşani, care bănuiesc procurorii şi-a pus copila de opt ani să facă sex oral unui consătean în schimbul unor pungi cu alimente. lLuni 17 august, femeia a depus contestaţie şi a fost eliberată de judecători.

” Admite contestaţia formulată de inculpata Elena M. , cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol, prevenită şi pedepsită de art. 48 rap. la art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. c din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, împotriva aceleiaşi încheieri nr. 35 din 13 august 2015 a Judecătoriei Botoşani, încât, în baza art. 204 alin.12 Cod procedură penală înlocuieşte măsura arestului preventiv a acesteia cu măsura controlului judiciar prev. de art. 211 Cod procedură penală”, se arată în decizia oficială a magistraţilor.

Cu alte cuvinte arestul preventiv a fost înlocuit de controlul judiciar. Mătuşa fetei care ar fi fost cea care o ducea pe copilă la sătean, rămâne în arest preventiv. La fel ca şi bărbatul de 60 de ani acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu copila.

Sex oral la opt ani pentru o pungă de făină

Sătenii din Coşula au observat cum fetiţa de opt ani intra şi stătea timp îndelungat în casa unui consătean în vârstă de 60 de ani. Îngrijoraţi că se întâmplă lucruri necurate aceştia au anunţat poliţia. Şi procurorii tind să le dea dreptate. Într-un an de zile, copila de opt ani a fost de 10 ori la vecinul ei şi a întreţinut relaţii sexuale orale. Era dusă acolo de mătuşa ei, cu acordul propriei mame. Bărbatul de 60 de ani, oferea în schimbul plăcerii diferite alimente. S-a întâmplat ca recompensa pentru umilirea unui copil de numai opt ani să fie o pungă cu făină. Vecinii spun că mama fetei era bucuroasă, fiind foarte săraci. Copila nevoită să facă sex pentru mâncare de la opt ani, mai are încă şapte fraţi cu vârste cuprinse între şase luni şi 15 ani. Bărbatul de 60 de ani a fost arestat de poliţişti, alături de mama şi mătuşa fetei.

Copii aflaţi în grija statului

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a luat în grija statului toţi copii. Mai ales pe copila de 8 ani care va beneficia de consiliere psihologică. Cel mai probabil mama nu-şi mai vedea niciodată copila obligată să se prostitueze la opt ani.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

4 ULTIMĂ ORĂ / Dragnea va ieși din pușcărie în mai puțin de doi ani! Toader a clasificat întreg penitenciarul Raho…

5 VIDEO Dosarul șpăgilor explodează în PSD! Deputata PSD Jivan, audiată la DNA! Sunt așteptați Fifor și Cuc!

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj